[email protected]
Det börjar redan på söndag förmiddag när dom första anonsbladen kommer.
Det eviga funderandet -vad ska vi äta i veckan?
Jag ägnar en massa tid till anonsblads studerande,få ihop en matlista och skriva inköpslista (undrar om man kan doktorera i det? )
Den ska vara varierande, innehålla nått med kött, korv, fisk, köttfärs, gris, pasta å så nått gott till helgen ...typ
Och så vill vi ju inte äta likadan mat varje vecka
Internet svämmar över av recept, tv kör alla upptänkliga sorters matprogram och ändå finns det inget att äta.
När man hittar nått som är gott så lagas det så man lessnar på den rätten, just nu står inte grillad fläskytterfile på top 10 listan precis....har ätit några, ...hela sommaren...
Jag sparar även listorna varje vecka i några veckor (de är seriöst, de här) så man kan gå tillbaka och kolla.
Kanske skulle jag starta business med färdiga mat och inköpslistor, bara att beställa, en annan typ av mat-kasse (utan mat då förståss, tror inte M vill fixa den delen)
Då jag själv kunde vara och handla (mindre seriöst, ofta utan nån lista) kunde jag gå in på ICA och det fanns ingen mat, en hel affär och inte en enda middagsrätt.
Nu är det M som handlar allt med utförlig beskrivning (tycker jag, tycker inte han) på coop och när han kommer hem är det utfrågning igen, fortfarande utan starkt motljus och hotfull musik (se tidigare innlägg), var de nå känt folk? sa nån nått? ...nähä, inte det...
Det allra konstigaste med att handla på coop är att dom verkar lägga varor i korgen som man inte skaha
....Marabou mjölkchoklad dubbla stycksaker 4 för 20kr.