Seglivad
Att griskött kan bli torrt om grisen är stressad det vet jag men...
Har just suttit och ränsat en fläskfile som vi ska ha på pizzan i kväll, hallå, hur seg kan den bli??
Det tog mig tre olika knivar för att få bort alla hinnor och fläskstycken
(funderade även på brödkniven ett tag)
Och då har jag ändå en nyvässad Global kniv som ska vara av bra märke, men nej...
Jaha, fiskfile kniven då...jo, den är ju spetsig och smal, de gick väll bra att sticka under vissa sega hinnor.
Men sen då, måste ju få skuret köttet bitar åxå.
Bara ge sig och plocka fram M:s favorit, en kniv av okänt märke,
en Global-wanebi...och till slut, filen är död!
Det måste ha varit en grinig gammal galt som i det sista gjorde allt för att hämnas.
-Så det här är slutet? de var därför jag fick äta en massa maträster, för att bli fet och till slut hamna på någons pizza...
Det är väldigt, väldigt enkelt att beställa pizza hos den lokala Hassan.